Implante Dentare

Implantet dentare janë rrënjë zëvendësuese të dhëmbëve. Implantet dentare konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve, që mungojnë në gojë.
Telefono

Drejtimi i dhembeve me maskerina Invisalign

Invizalign është i lëvizshëm dhe transparent, gati i padukshëm, bëhet me porosi për dhëmbët tuaj. Këllëfet invizalign, mbahen rreth 22 orë në ditë, ndërrohen çdo 3 javë.
Telefono

Kurorat e Zirkonit

Materiali Zirconia është një material biokompatibël i cili është shumë i njëjtë me karakteristikat e një dhëmbi natyral për atributet e tij mekanike, për shkak të qëndrueshmërisë dhe qëndrueshmërisë së tij.
Telefono

Faseta Emax

Fasetat Dentare janë një shtresë porcelani në formën e pllakave të holla (3-5 mm) që aplikohen në pjesën e përparme të dhëmbit. Kjo procedurë është mënyra më e shpejtë për të rivendosur dhëmbët tuaj.
Telefono

Porcelan

Kellefi Porcelan eshte nje punim protetik I palevizshem qe kryhet per te zevendesuar nje apo grup dhembesh.realizohet pasi paraprakisht eshte zvogeluar struktura dentare prezente duke e mbuluar ate.
Telefono

Mbushje estetike

Mbushja estetike i referohet mbushjeve të përshtatura sipas ngjyrës origjinale të dhëmbit të pacinetit, i cili vizualisht nuk mund të dallohet nga smalti natyral i dhëmbëve.
Telefono

Pastrim Gurezash

Materiali Zirconia është një material biokompatibël i cili është shumë i njëjtë me karakteristikat e një dhëmbi natyral për atributet e tij mekanike, për shkak të qëndrueshmërisë dhe qëndrueshmërisë së tij.
Telefono

Grafi

Fasetat Dentare janë një shtresë porcelani në formën e pllakave të holla (3-5 mm) që aplikohen në pjesën e përparme të dhëmbit. Kjo procedurë është mënyra më e shpejtë për të rivendosur dhëmbët tuaj.
Telefono

Zbardhimi i Dhembeve me Lazer

Zbardhja e dhëmbëve është një proces që heq njollat ​​nga dhëmbët dhe në mënyrë natyrale dhëmbët bëhen më të bardhë
Telefono

Mbushje me heqje nervi ( Root canal)

Heqja e nervit të një dhëmbi është një procedurë dentare që përfshin heqjen e qendrës së butë të dhëmbit, pulpës. Pulpa përbëhet nga nerva, ind lidhës dhe enë gjaku që ndihmojnë në rritjen e dhëmbit.
Telefono

Heqje dhembi

Heqja e dhëmbëve është një procedurë e zakonshme në praktikën dentare që mund të konsiderohet një ndërhyrje rutinë.
Telefono

Aparate metalik (tela)

unksioni kryesor i ortodontikës është përmirësimi, përsosja e buzëqeshjes dhe funksionalitetit të dhëmbëve. Përveç kësaj, dhëmbët e mbivendosur mund të çojnë në prishje të dhëmbëve.
Telefono

Ura mbi vida

Implanti dentar është procesi i zëvendësimit të rrënjës me një implant një cilësie të mirë.
Telefono
sqAlbanian