Klinikat

Klinikat tona jane te pajisura me teknologjine me te fundit.

Sherbimet

Stafi i kualifikuar i joni do tiu plotesojne cdo nevoje per te pasur dhembe te shendetshem

Turizem Dentar

Përkujdesje dentare dhe pushime mbreslënëse
07F8F82E-5E41-4E4E-B550-76FB85F1474C
Rreth Nesh

ALBDENT DENTAL CLINIC

ALBDENT DENTAL CLINIC me nje ekseprience 10 vjecare dhe nje staf te kualifikuar ofron per ju eksperiencen e saj ne fushen e dentistrise.

Sherbimet tona

Implante Dentare

Implantet dentare janë rrënjë zëvendësuese të dhëmbëve. Implantet dentare konsiderohen si mënyra më e mirë për zëvendësimin e dhëmbëve, që mungojnë në gojë.
Telefono

Drejtimi i dhembeve me maskerina Invisalign

Invizalign është i lëvizshëm dhe transparent, gati i padukshëm, bëhet me porosi për dhëmbët tuaj. Këllëfet invizalign, mbahen rreth 22 orë në ditë, ndërrohen çdo 3 javë.
Telefono

Kurorat e Zirkonit

Materiali Zirconia është një material biokompatibël i cili është shumë i njëjtë me karakteristikat e një dhëmbi natyral për atributet e tij mekanike, për shkak të qëndrueshmërisë dhe qëndrueshmërisë së tij.
Telefono

Faseta Emax

Fasetat Dentare janë një shtresë porcelani në formën e pllakave të holla (3-5 mm) që aplikohen në pjesën e përparme të dhëmbit. Kjo procedurë është mënyra më e shpejtë për të rivendosur dhëmbët tuaj.
Telefono

Ura Metal Porcelan

Mbushje Estetike

Kurora zirkoni Emax

Pastrim gurzash

Grafi

Zbardhimi i Dhembeve me Lazer

Mbushje me heqje nervi ( Root canal)

Heqje dhembi

Aparate metalik (tela)

Ura mbi vida

IMG_8429

Dr Jonela Licaj

mjeke stomatologe specializuar ne:
Kirurgji Implantologji
Faseta
4E1EF6BD-B3D1-41F1-A2EE-F5E59DAF56F2

Dr Albion Shahaj

Mjek stomatolog i specializuar:
ortodonci
Master root canal
Master Faseta

Bëni një takim për të marrë Shërbimi tone

    sqAlbanian