IMG_1980

Staf Profesional

Rreth nesh

ALBDENT DENTAL CLINIC

ALBDENT DENTAL CLINIC me nje ekseprience 10 vjecare dhe nje staf te kualifikuar ofron per ju eksperiencen e saj ne fushen e dentistrise.

Cmim

Cilesi

Profesionalizem

Te perkushtuar

Sherbimet Tona

Porcelan

Mbushje Estetike

Kurora zirkoni Emax

Pastrim gurzash

Grafi

Zbardhimi i Dhembeve me Lazer

Mbushje me heqje nervi ( Root canal)

Aparate te levizshme

Aparate metalik

Proteza

sqAlbanian